Ngahubungan Us -. Laskar Pelangi Star Ent, Co., Ltd.

Taros Kami

Katumbiri Star Ent. Co., Ltd.

alamat

Unit C 15 / F Hua CHIAO COMM Center 678 Nathan, RD., MONGKOK KL.HK

Surélék

telepon

(+86) 13539729899

 Fax: (+852) 2796 2861

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!