•  brand anjeun, prioritas kami

    brand anjeun, prioritas kami

  •  OEM / ODM

    OEM / ODM

  •  GMPC

    GMPC

  • Sampurna platform jasa

    Sampurna platform jasa

Lamun standar kualitas pangluhurna, kreativitas & efisiensi ongkos datangna babarengan pikeun nawarkeun pilihan pangalusna pikeun merek kosmétik anjeun sorangan.

Kalenturan, kualitas, harga kalapa jeung pondok kalungguhan-waktu nu faktor kasuksésan anu nyieun Laskar Pelangi Star Ent., Co., Ltd. pasangan jangka panjang dipercaya jeung di industri kosmétik labél swasta.

Katumbiri Star Ent., Co., Ltd. mangrupakeun manufaktur gabungan-venture Hongkong-Cina ngadegkeun taun 2008 di Hong Kong, Cina. Nyieun pamakéan téknologi EU digabungkeun jeung fasilitas Cina, kosmétik Éropa geus ngembangkeun produk kualitasna alus sarta téhnologi ningkat dina kosmétik kuku sasuai jeung AS jeung standar kualitas Éropa.

Maca deui

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!