• markë tuaj, prioriteti ynë

  markë tuaj, prioriteti ynë

 • OEM / ODM

  OEM / ODM

 • GMPC

  GMPC

 • Platformë të përsosur SHËRBIMI

  Platformë të përsosur SHËRBIMI

Kur standardet cilësisë më të lartë, kreativiteti dhe efikasitetin e kostos vijnë së bashku për të ofruar zgjedhjen më të mirë për vetë tuaj markat kozmetike.

Fleksibiliteti, cilësisë, çmimet konkurruese dhe të shkurtër të çojë-time janë faktorët e suksesit që e bëjnë Rainbow Star Ent., Co, Ltd një partner i besueshëm dhe afatgjatë në industrinë private kozmetike etiketë.

Rainbow Star Ent., Co, Ltd, është një Hong Kong-kineze të prodhimit të përbashkët, ndërmarrje e themeluar në vitin 2008 në Hong Kong, Kinë. Duke e bërë përdorimin e teknologjive të BE-së kombinuar me objektet kineze, Kozmetikë evropiane ka zhvilluar produkte të cilësisë së lartë dhe teknologji të përmirësuar në kozmetikë gozhdë në përputhje me SHBA dhe standardet e cilësisë evropiane.

Lexo më shumë

Produkte Featured

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!