• Вашиот бренд, наш приоритет

  Вашиот бренд, наш приоритет

 • OEM / ODM

  OEM / ODM

 • GMPC

  GMPC

 • Добра услуга ПЛАТФОРМА

  Добра услуга ПЛАТФОРМА

 • Warehouse and packaging workshop

Кога највисоките стандарди за квалитет, креативност и ефикасност на трошоците доаѓаат заедно за да понуди најдобар избор за вашите сопствени брендови на козметика.

Флексибилност, квалитет, конкурентни цени и краток увод време се фактори за успех кои го прават Виножито ѕвезда Ent., Копродукции, Ltd сигурен и долгорочен партнер во приватни етикета козметика индустрија.

Rainbow Star Cosmetics., Co., Ltd. is a Hong Kong-Chinese manufacturing joint-venture established in 2008 in Hong Kong , China. Making use of EU technologies combined with Chinese facilities, European Cosmetics has developed high quality products and improved technology in nail cosmetics in compliance with USA and European quality standard.

Прочитај повеќе

Избрана Производи

Нови пристигнувања

WhatsApp Онлајн Chat!